Yhteystiedot

Hoitokoti Eerika

Eerika on Kiteellä upeassa maalaismaisemassa Ruppovaaran kylässä sijaitseva hoitokoti. Mikä hienointa niin se on vain 5 minuutin ajomatkan päässä kaikista keskustan palveluista. Eerika koti on erikoistunut yhteisöhoitoon mielenterveyspotilaiden tehostetun palveluasumisen sekä palveluasumisen yksikkö. Asiakaspaikkoja hoitokodista löytyy 14 kappaletta.

Kanervikkola-koti

Kanervikkola-koti sijaitsee samassa kauniissa maalaismaisemassa ja pihapiirissä Eerika-kodin kanssa. Kanervikkola-koti on erikoistunut muistisairaiden ja vaikeavammaisten asukkaiden vaativaan tehostettuun palveluasumiseen. Asiakaspaikkoja Kanervikkola-kodissa on 21 kappaletta.

Osoite: Eerikankatu 1 01234 Eerikkala

Puh: 04-1234567
GSM: 040-12345678

Sähköposti: hoitokotieerika@hoitokoti.com

Sosiaalinen media

Facebook: Facebook.com/Eerika

Twitter: Twitter.com/Eerika

Instagram: Instagram.com/Eerika

Laita tilimme seurantaan sosiaalisessa mediassa niin saat paljon hyödyllistä tietoa sekä iloa arkeesi. Asukkaamme päivittävät välillä hyvinkin aktiivisesti tilejämme. Tileiltä löytyy muistoja, tarinoita sekä täysin arkipäiväisiä tapahtumia hoitokodin arjesta.

Vastaamme myös mielellämme kaikkiin toimintaamme liittyviin kysymyksiin. Voit ottaa yhteyttä millä tahansa vaihtoehdolla. Oli mielessäsi mikä tahansa kysymys niin parhaamme teemme, jotta vastauksen sinulle saamme. Asukkaamme ottaa mielellään myös vastaan kirjepostia hoitokodille, joten jos mahdollista niin laita vaikka kortti lomareissulta tulemaan. Niitä on vuosien varrella kerätty valtava määrä hoitokodin seinille ja ne on asukkaille tärkeitä ja mukavia asioita arjen keskellä.

Vierailut

Hoitokodille voit myös koska tahansa päiväsaikaan tulla vierailemaan. Asukkaat kaipaavat aina juttuseuraa sekä kavereita erilaisiin aktiviteetteihin kuten peleihin ja arjen töihin. Asukkaat myös mielellänsä keittävät sinulle kahvit mikäli tulet vierailemaan. Kahvin lisäksi aktiiviset asukkaat myös yleensä pitävät huolen siitä, että tarjolla on pientä suolaista sekä vähän jotain makeaakin. Voit tietenkin myös itse tuoda tullessasi jotain pientä tuliaista asukkaiden iloksi. Tuntuu lähes kaikille asukkaille maistuvan niin suolaiset kuin makeatkin herkut laidasta laitaan. Myös erilaiset lehdet, ristisanat sekä sarjakuvat on erittäin toivottuja tuliaisia asukkaiden keskuudessa.